Samotář Macháček: Končí konečně s hulením?

Frontman kapely MIG 21 Jiří Macháček se opět vrací k drogově laděnému tématu. Podívejte se, jak se rozhodl dát konečně sbohem kouření marihuany v nové písni!

Nový singl Mávej, který začíná právě slovy "Končím s hulením…," si fanoušci MIGŮ mohou poslechnout na blížícím se turné kapely, které startuje už 3. října v Havířově a navštíví řadu českých, moravských i slovenských měst.

Staronový singl v novém kabátě!

"Mávej není nová věc, je to stará dobrá Sinatrova My Way s českým textem, kterou už dva roky hrajeme, ale teprve letos jsme se rozhodli ji dodělat i ve studiu a natočit k ní klip a podle toho ji hrát. Tím se, snad dá se říci - jako že nová - ale máme vedle ní už i čerstvější kusy," prozradil Jirka.



S tématikou hulení se Jirka setkal už v legendárním filmu Samotáři, kde si střihnul zkušeného uživatele drog, takže song Mávej, ke kterému kluci také natočili videoklip, k němu jednoduše sedne.

Na turné si fanoušci kromě starých známých songů poslechnou i novější kusy, které jsou předzvěstí dalšího alba. To by ale mělo spatřit světlo světa až příští rok na podzim. Podle Jirky totiž není kam spěchat.

Pro nedočkavce máme ochutnávku už teď. Na videoklip se podívejte zde!

LIKE :-D